header

KÉSZEN ÁLLSZ ?

camera

KÉSZEN ÁLLSZ ESKÜVŐI FOTÓZÁSRÓL, VIDEÓZÁSRÓL BESZÉLGETNI?

 

Majd meg fogod látni, hogy ezek a titkok segítenek abban, hogy az esküvői képeiden, videókon a benned rejlő szépség megmutatkozzon. Izgatottságodban alig várod majd, hogy megoszd ezeket a titkokat az összes barátnőddel, még akkor is, ha azok már férjnél vannak. Először, néhány kozmetikai praktikát tudhatsz meg.

 

Első Titok. Hangsúlyozd ki a szemöldöködet. Mondd meg a kozmetikusodnak, hogy egy árnyalattal sötétebbre színezze a szemöldöködet, mint amilyen lenni szokott.

 

Miért? Az egy árnyalattal sötétebb szemöldök jobban kiemeli az arcod alsó és felső része közötti kontrasztot.

Sötétebb szemöldök nélkül a homlokod túl nagynak fog tűnni a képeken. Azt pedig nem akarod, ugye?

 

Második Titok. Használj élénkebb színű rúzst. Kérj tanácsot a kozmetikusodtól a megfelelő árnyalat kiválasztásához.

Közkedvelt az élénkebb rózsaszín, ciklámen, mályva és az erősebb matt hatású piros.

 

Miért? Két okból is. Először is, az ajkad az arcad egyik legvonzóbb része. Másodszor, ha egy kicsit élénkebb rúzst használsz, akkor annak pszichológiai hatása van a mosolyodra. Ha tudod, hogy az ajkaid élénkebb színűek, mint általában, nagyobb lesz a valószínűsége, hogy kifejezetten vonzóan fogsz mosolyogni.

 

 

Harmadik Titok. Hajlísd be az egyik lábadat! Nem mindkettőt. Csak az egyiket. És csak egy nagyon kicsit.

 

Miért? Az egyik lábad behajlítása segít abban, hogy természetesen rugalmasnak tűnjőn a testtartásod.

Nem akarsz úgy kinézni, mint valami merev oszlop, ugye?Sokkal természetesebbnek fogsz kinézni, és az alakod is szebb lesz.

 

Negyedik Titok. Ismered a „tyúkkar” pozíciót?

 

Annyit kell csinálnod, hogy tedd az egyik kezedet a csípődre, és a könyöködet húzd hátrafelé. Ne engedd, hogy a könyököd egyenesen álljon! Tartsd úgy, hogy hátrafelé mutasson! Próbáld ki most a tükör előtt!

 

Miért? A „tyúkkar” kiemeli a dekoltázsodat. A felső testedet egyenessé, egészségessé, és magabiztossá teszi.Ha lehet, válassz olyan menyasszonyi ruhát, ami nem takarja el nagyon a dekoltázsodat. Sőt, biztosan hallottál már arról, hogy a fehér szín általában fakítja az embert ... a feketével ellentétben, ami inkább a körvonalaidat emeli ki. Hogy egyensúlyban tartsuk a fehér ruha halványító hatását, alkalmazd az un. „tyúkkart”.

 

Ötödik Titok. Mozdítsd el az egyik csípődet a kamera irányával ellentétesen!

 

Miért? Egyszerű a válasz. Ez segít abban, hogy ne hajolj túlságosan a kamera felé. Sok menyasszony ösztönösen a kamera felé hajol ... miközben az ellenkezőjét kellene tenniük.

Az ok: azok a testrészeid, amelyek a kamera felé hajlanak, nagyobbnak néznek ki a fényképen.

Ha ösztönösen az arcodat tolod előre, a fejed fog nagyobbnak tűnni a fényképen. Ezért kell az egyik csípődet a kamerával ellentétes irányba elmozdítanod. Az eredmény: a csípődön lesz a hangsúly.

 

 

Hatodik Titok. Hunyoríts ... csak egy kicsit ... amikor mosolyogsz!

Ne nyisd ki a szemedet nagyon, mert akkor úgy fogsz kinézni, mint egy pánikbaesett őzike!

 

Miért? Ha hunyorítasz egy kicsit mosoly közben, titokzatosan és csábítóan fogsz kinézni.

Próbáld ki ezt a tükörben: mosolyogj egy nagyot és próbálj meg a szemeddel is mosolyogni!

Aztán ... lassan és óvatosan ... engedd ki a mosolyt . Nehéz, de meg lehet csinálni. Látod, milyen vonzó a szemed most?

 

 

Hetedik Titok. Légy vegán az esküvőd előtt három hétig.

 

Tényleg.

Ne egyél semmiféle állati eredetű terméket. Se húst, se tejterméket, se tojást. Se tortát. Se vajas pirítóst. Még egy Túró Rudi-t se. Semmi ilyen jellegű dolgot. Három hétig. Egyél inkább babot. Lencsét. Teljeskiörlésű kenyeret. Ehetsz mindenféle gyümölcsöt, zöldséget, és salátát, amit csak megkívánsz. Ne aggódj, nem fogsz éhen halni.

 

Miért? A bőröd tisztább, simább, finomabb és szebb lesz, mint valaha. Az eredmény bámulatos lesz, ha betartod a leírtakat egy darabig. A tiszta és sima bőr nagyon jól mutat a fényképeken. Az arcodnak lesz egy olyan ragyogása, amit semmilyen kozmetikum nem tud előhozni.

Nehéz ideiglenesen vegán lenni ... de a szépségért meg kell szenvedni. (Ne aggódj, bőven lesz lehetőséged arra, hogy ezt a három vegan hetet bepótold majd a jövőben.)

 

Nyolcadik Titok. Mondogasd azt magadban: „Mindenki olyan szép akar lenni, mint én.” Legyen ez a saját, belső monológod az esküvőd napján. Ismételgesd ezt magadban!

 

 Miért? Az arcod tükrözi a lelki állapotodat. Ha magabiztos, boldog gondolataid vannak, magabiztos, boldog arcod is lesz. Ha feszült, ideges, félénk gondolataid támadnak, az arcod feszültnek, idegesnek, és félénknek fog kinézni.Ez nagy hiba, amikor az esküvői képeid készülnek! Mindenki tudja, hogy ez egy kicsit stresszes nap ... de ha a belső monológodat mondogatod és alkalmazod a fenti praktikákat, akkor a fényképeid gyönyörű, fotógén menyasszonyt fognak megörökíteni.

 

 

Copyright 2015, Laborstudio.