header
Kerekes Tibor

Kerekes Tibor - Vezető videós

Kerekes Tibor

Herczku László - Vezető fotós

Rólunk

Üdvözlöm a kedves Látogatót/Érdeklődőt honlapunkon!

Herczku László  fotográfus vagyok, 20 éve foglalkozom digitális fotózással. Nagyon szeretem, amit csinálok és örülök, hogy azt csinálhatom, amit nagyon szeretek. A fotózás az én nagy szenvedélyem, legyen az esküvői, családi, iskolai, céges vagy akár tárgyfotózás. Szeretek munkám során új emberekkel megismerkedni, szeretem a kölcsönös bizalmat, ami kialakul közöttünk, hogy már akár barátjukként tekintenek rám és megbíznak a munkámban.

Úgy gondolom, hogy minden szónál többet mondanak rólam képeim. Ám a szavak erejével is tisztában vagyok. Tudom azt, hogy néhány szóban olyat kell ígérnem egy internetes látogatónak, amiért tovább lapoz, és megnézi néhány képemet, mert azok már beszélnek helyettem.

Legfontosabb tulajdonságaim érzékenység, kreativitás, éles látás. Ettől egyediek képeim, nincsenek sablonjaim, mesterkélt beállításaim. Nem standard-eket alkotok, nem sablonszerűen állítom össze az albumokat, minden egyes fotózás egy kihívás, legyen az esküvői, családi, szülinapi, vagy épp babafotózás. Legfontosabb érték számomra a megrendelő elégedettsége. Megpróbálom minél jobban megismerni alanyaimat, feltérképezni egyéniségének összetevőit, és ehhez igazítom a helyszín, a napszak, a fényviszonyok megválasztását.

Az ALKOTÁS élménye vezérel, csupa nagy betűvel!


Kedves Látogató, most betekintést nyerhet munkánkba galériáink megtekintésével!


Várjuk megtisztelő hívását!

 

 

Kerekes Tibor vagyok, már közel két évtizede foglalkozom videózással és fotózással. Kezdetben az analóg technikát használva, amely kevesebb kreatív utómunkára adott lehetőséget, mint a jelenlegi digitális feldolgozás. Emellett időközben a videó felvételeket színesebbé teszem az egyéb kiegészítők használatával, mint a slider, a steadycam. Ezek segítségével a videó felvételeket magasabb szintre tudom emelni. A drámai képhatások eléréséhez pedig digitális fényképezőgépet alkalmazok. Megfelelő objektívek használatával gyönyörű elmosódott hátterek kerül(het)nek (általában a fotózásról készült filmekben) a felvételekbe. Ezeket előszeretettel alkalmazzák a hollywood-i filmesek.


Lelkiismeretes munkámmal, felkészültségemmel és tapasztalatommal, egyedi látásmódommal garantálom megrendelőim elégedettségét. 


Minden munka új kihívás számomra, minden filmem egyedi, az alkotás öröme motivál. Nem dokumentálok, arra törekszem, hogy filmet készítsek!
De munkáink beszédesebbek. Kérem, tekintse meg referenciánkat!