header

Esküvői fotózás - Galériák

Nincs feltöltött galéria.

                        

ESKÜVŐI FOTÓ csomagjaink 2024

Fotózás mindig tartalmazza:

  • Az összes elkészült fotót (készülődés, kültéri beállított képek, stb.  ...... kb. 2000 kép),  amelyet teljes felbontásban, retusálva (szín, kontraszt, fényelés) adunk át Nektek egyedi dobozban, pendrive-on, vagy akár felhőben.

  • Fine Art Fotókönyvet különböző méretekben

 

Csomagok:

  • Klasszikus csomag  egy fotós közreműködésével (kültéri kreatív és a szertartásokhoz kapcsolódó fotózás, ajándék  20*20-as FINE ART fotókönyv)

  • EXKLUZÍV csomag egy fotós közreműködésével ( a jegyesfotózás, a készülődés, a kültéri kreatív és a szertartásokhoz kapcsolódó fotózás és a lakodalom megörökítése újasszonytáncig, egy darab exkluzív FINE-ART 27*27 -es fotókönyv)

  • Prémium csomag egy fotós közreműködésével (a jegyesfotózás, a kültéri kreatív és a szertartásokhoz kapcsolódó fotózás és a lakodalom megörökítése újasszonytáncig, egy darab exkluzív FINE-ART 27*27 -es fotókönyv és a szülőknek 2 db 20*20-as FINE-ART fotókönyv)

  • De-lux  csomag   (Két fotóssal a kreatív fotózáson - kétféle látásmód;a jegyes fotózás, a készülődés, a kültéri kreatív és a szertartásokhoz kapcsolódó fotózás és a lakodalom megörökítése újasszonytáncig, egy darab exkluzív FINE-ART 27*27 -es fotókönyv)

Plussz Fine ART Fotókönyvek:

8*8-as méretben, 20*20-as méretben, 27*27-es, 30*30-as méretben

 

 

A közös munkánk menete


 

Az első: Az egyeztetés

A telefonon és e-mailen közvetlenül velünk léphetsz kapcsolatba, kívánságaidat személyesen nekünk mondhatod el. Így nincs félreértés, a fotózást, videózást jobban meg tudjuk tervezni, szervezni.

A második: A személyes kapcsolat

A telefonos egyeztetés után megbeszélünk egy személyes találkozót, ahol betekintést kapsz a munkánkból. Itt ismerkedhetsz meg az esküvői fotózás csúcstermékeivel a FINE-Art fotókönyvekkel is. Lehetőség nyílik megbeszélni elvárásaitokat, elképzeléseiteket, valamint megosztjuk Veletek ötleteinket, lehetőségeket, amelyek segítségével hozzájárulunk a Nagy Nap tökéletes megörökítéséhez.

A harmadik: A profi felszerelés

Minden fotózást, videózást professzionális minőségű fényképezőgépekkel, csúcskategóriájú objektívekkel, profi videókamerákkal, hangrögzítőkkel, kameramozgatókkal végzünk.

A negyedik: A kép és videóanyag feldolgozása

Mi magunk végzünk minden utómunkát, így az utolsó mozzanatig egy kézben vannak a fotók, videók.

Az ötödik: A Retusálás

A digitális fotózásban szerzett többéves tapasztalatunk garantálja, hogy a fényképek retusálása tökéletes lesz. A portrékon kiemeljük előnyös tulajdonságaidat, ugyanakkor nagy hangsúlyt fektetünk a természetes megjelenésre is. Minden képet gondosan, saját magunk retusálunk. Nálunk a megfelelő képmennyiség mellett a minőség is fontos!

A hatodik: Az Egyediség

Miután végzünk a feldolgozással, egyedi, minőségi köntösbe csomagoljuk közös munkánk gyümölcseit. Minden FINE-Art albumot egyedileg szerkesztünk, nincs két egyforma. A Nagy Nap után egy újabb személyes találkozó alkalmával büszkén adjuk át az elkészült pendrive-okat, fotókönyveket.